AutoCenter.fi

SAITKO MEILTÄ POSTIA?

Tervetuloa tutustumaan tutkitusti Tampereen parhaaseen BMW huoltoon!

Tutustu meihin tarkemmin

ALKUPERÄISET VARAOSAT

Kauttamme saat kaikki BMW:n alkuperäiset varaosat.

Tutustu tarkemmin

ASIANTUNTEVAA OSAAMISTA

Ota tästä yhteyttä Tampereen parhaaseen BMW huoltoon!*

* Tutkimuksen lähde: BMW asiakastyytyväisyysmittaukset 1-9/14

AutoCenter

BMW:n valtuuttamaa ammattitaitoa palveluksessasi

AutoCenterissä sinua palvelee tehtaan valtuuttama BMW-huolto. Meiltä saat ammattitaidolla ja oikealla asenteella kaikki BMW-henkilöautosi tarvitsemat huolto- ja korjauspalvelut.

Käyttämämme varaosat ovat laadukkaita alkuperäisvaraosia. Sinua ja autoasi palvelee maahantuojan kouluttama henkilökunta, ja kaikki työt tehdään aina valmistajan antamien ohjeiden ja vaatimusten mukaisesti. Kun huollatat autosi säännöllisesti meillä, varmistat, että autosi takuu säilyy ja toiminta on moitteetonta.

Tampereen Autocenter Oy on taloudellisesti vakaa ja kehittyvä auto- ja moottoripyöräalan liike. Yhtiöllämme on paras eli AAA-luottoluokitus ja kuulumme Asiakastiedon luokituksessa Suomen vahvimpien yritysten joukkoon. Yhtenä osoituksena luotettavuudestamme ja toimintamme laadusta on omistajiemme saama valtakunnallinen Vuoden Nuori Yrittäjä 2010 -palkinto. Toimintamme kehittämiseksi ja laadun varmistamiseksi olemme rakentaneet sertifioidun ISO 9001 -laatujärjestelmän.

Tampereen Autocenter Oy:n sivut

 

Tampereen Autocenter ja ympäristö

Tampere on suurien järvien ympäröimä ja luonto on meidän elinympäristömme

Ympäristöpolitiikkamme

Noudatamme ympäristösuojeluohjeita sekä viranomaisten ja kunnan asettamia yksityiskohtaisia ympäristönsuojeluohjeita. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti huomioiden ympäristönäkökohdat ja pyrimme vähentämään luonnolle aiheutuvaa, toiminnastamme syntyvää jätekuormitusta.

Seuraamme huolellisesti muuttuvaa lainsäädäntöä sekä ympäristönsuojeluun liittyviä asiakkaiden ja yhteiskunnan odotuksia. Noudatamme aina voimassa olevia lakeja ja asetuksia ja sen lisäksi toteutamme vapaaehtoisesti ympäristön kannalta järkeviä ratkaisuja, jotka ovat toiminnassamme teknisesti ja taloudellisesti mahdollisia toteuttaa.

Pyrimme ehkäisemään jätteiden syntyä ja suoritamme jätteiden lajittelun heti syntypaikalla. Teemme yhteistyötä ympäristötietoisten tavarantoimittajien kanssa.

Päämäärät ja tavoitteet

Päämääränämme on parantaa työturvallisuutta ja aikaansaada työviihtyvyyttä järjestelmällisellä siisteyden ja jätehuollon hallinnalla. Päämääränämme on lisäksi ohjata kaikki hyötykäyttökelpoinen jäte jatkokäsittelyyn.

Siisteyden ja jätehuollon toimivuus ja työturvallisuus varmistetaan työnsuojeluorganisaation toimesta. Ympäristövastaava kokoaa ympäristöohjelman mukaiset vuosiraportin ja vertaavat toteutuneita aikaisempiin vuosiin. Samalla tarkistetaan uudet hyötykäyttöön ohjatut jäte-erät ja niistä syntyneet säästöt. Saatuja tuloksia vertaillaan myös alan keskiarvolukuihin.

Henkilökuntaa ohjataan ja koulutetaan suorittamaan jätteiden lajittelua sovittujen määräysten mukaisesti.