AutoCenter.fi

SAITKO MEILTÄ POSTIA?

Tervetuloa tutustumaan tutkitusti Tampereen parhaaseen BMW huoltoon!

Tutustu meihin tarkemmin

ALKUPERÄISET VARAOSAT

Kauttamme saat kaikki BMW:n alkuperäiset varaosat.

Tutustu tarkemmin

ASIANTUNTEVAA OSAAMISTA

Ota tästä yhteyttä Tampereen parhaaseen BMW huoltoon!*

* Tutkimuksen lähde: BMW asiakastyytyväisyysmittaukset 1-9/14

Autot ja moottoripyörät kotiinkuljetuksella

Säästä aikaa ja vaivaa

Ajoneuvon hankkiminen on helppoa. Enää sinun ei tarvitse ajaa satoja kilometrejä ja kuluttaaa runsaasti vapaa-aikaasi autojen tietojen ja historian tutkimiseen. Kun AutoCenterin ammattilaiset hoitavat asian, voit turvallisin mielin ostaa ajoneuvon vaikka kotisohvalta.

Me etsimme, noudamme, ostamme, tarkastamme ja toimitamme autosi sinulle. Etsi sopivin auto tai moottoripyörä verkkosivuiltamme – AutoCenter tuo sen kotiisi.

Palvelu toimii näin

Soita meille, lähetä sähköpostia tai ota yhteyttä verkkosivujemme kautta. Se oli siinä – me huolehdimme lopusta!

Saat tarkat tiedot valitsemasi ajoneuvon kunnosta. Ammattilaisten perusteellinen selvitys autosta on useimmiten tarkempi ja turvallisempi kuin itse tehty pikainen arvio. Myyjä kertoo sinulle auton yleistiedot, kuten mahdolliset käytön jäljet, huoltohistorian, renkaiden kunnon. Jos sinulla on kysyttävää, myyjämme osaa vastata.

Vaihtoauton hinta

Myyjämme tiedustelee sinulta vastaavat asiat sinun autostasi. Autollesi määritellään hyvityshinta, ja kerromme myös tarkan välirahan. Nyt on mahdollista sopia kauppa, joka perustuu molempien osapuolten antamaan luottamukselliseen tietoon.

Toimitus

Sovimme ajankohdan, jolloin tuomme auton kotiisi. Luovutuksen yhteydessä auto tarkistetaan, ja sen kuntoa verrataan aiemmin saamiisi tietoihin. Koeajolla voit todeta auton olevan kunnossa. Sen jälkeen tutkimme vaihtoautosi ja katsomme sen myös vastaavan annettuja tietoja.

Turvallista ja luotettavaa

Molemmat osapuolet ovat jo etukäteen tutustuneet autojen tietoihin ja kuntoon, joten autojen kunto on selvä. Näkemättä tehty ostopäätös sitoo lopullisesti molempia osapuolia vasta, kun autot on nähty ja todettu sovitun mukaisiksi. Informoimme asiakasta mahdollisimman tarkasti auton kunnosta etukäteen, sillä kotiovella perutut kaupat ovat meille paitsi huonoa liiketoimintaa myös typerää. Reilu peli on yhtä kuin tyytyväinen asiakas ja turvallinen ostos.

Kaupan toteutuminen

Kaupanteko on yhtä helppoa kuin autoliikkeessä. Kaupat hoituvat nopeasti, ja pääset tutustumaan uuteen autoosi. Edustajamme ajaa vanhan autosi liikkeeseemme. Toivottavasti saamme palvella sinua vaihtoasioissa myös ensi kerralla!

 Siirry tilauskaavakkeeseen tai ota yhteyttä