AutoCenter.fi

SAITKO MEILTÄ POSTIA?

Tervetuloa tutustumaan tutkitusti Tampereen parhaaseen BMW huoltoon!

Tutustu meihin tarkemmin

ALKUPERÄISET VARAOSAT

Kauttamme saat kaikki BMW:n alkuperäiset varaosat.

Tutustu tarkemmin

ASIANTUNTEVAA OSAAMISTA

Ota tästä yhteyttä Tampereen parhaaseen BMW huoltoon!*

* Tutkimuksen lähde: BMW asiakastyytyväisyysmittaukset 1-9/14

Huoleton-huoltopalvelu

Auton käyttötapa ja -määrä vaikuttaa suoraan auton huollon tarpeeseen. Yleisesti ottaen uudehkot autot osaavat itse ilmoittaa, milloin jokin osa on vikaantunut tai vikaantumassa tai milloin jokin tietty kilometrihuolto olisi syytä tehdä. Auton merkkivaloja ja kehoituksia onkin syytä noudattaa, sillä ne ovat valmistajan suosituksia huolloista ja niiden noudattamatta jättäminen voi aiheuttaa auton vikaantumista ja jopa valmistajatakuun raukeamisen.

Kaikki kuluvat osat eivät ole ajotietokoneen valvonnassa, vaan vikaantuminen huomataan silmämääräisessä tarkastuksessa esimerkiksi kilometri- tai vuosihuollossa. Joskus vikaantunut osa kuitenkin rikkoutuu huoltojen välissä, aiheuttaen jopa matkan katkeamisen. Me AutoCenterissä olemme tämän vuoksi ottaneet käyttöön laajennetun huolto-ohjelman, nimeltään Huoleton, jossa huoltotöitä ja tarkistuksia tehdään 4 kertaa vuodessa. Auton käyttömäärästä riippuen voidaan räätälöidä sopiva huoltoväli ja kohdentaa Huoleton huolto-ohjelma yhdenmukaiseksi valmistajan kilometri- ja vuosihuolto-ohjelman kanssa.

Huolettomuuden lisäksi etunasi on myös parempi jälleenmyyntiarvon säilyminen. Huoleton-palvelulla huollettu auto on myös turvallista ostaa.

Huoleton huolto – esimerkki

Keväthuolto Kesähuolto Syyshuolto Talvihuolto

Neljän vuosittaisen huoltokerran esimerkki. Tätä esimerkkiä käyttäen

voit suunnitella itsellesi sopivan laajennetun huolto-ohjelman — halutessasi voit valita vaikka kaikki.