AutoCenter.fi

SAITKO MEILTÄ POSTIA?

Tervetuloa tutustumaan tutkitusti Tampereen parhaaseen BMW huoltoon!

Tutustu meihin tarkemmin

ALKUPERÄISET VARAOSAT

Kauttamme saat kaikki BMW:n alkuperäiset varaosat.

Tutustu tarkemmin

ASIANTUNTEVAA OSAAMISTA

Ota tästä yhteyttä Tampereen parhaaseen BMW huoltoon!*

* Tutkimuksen lähde: BMW asiakastyytyväisyysmittaukset 1-9/14

Tutkitusti Tampereen paras BMW huolto *

* Tutkimuksen lähde: BMW asiakastyytyväisyysmittaukset 1-9/14

bmw-suorapostituskansi-webLOISTAVIA TULOKSIA ILMAN KOMPROMISSEJA

AutoCenterissä sinua palvelee valmistajan hyväksymä maahantuojan valtuuttama BMW -merkkihuolto. Meiltä saat ammattitaidolla ja oikealla asenteella kaikki BMW -henkilöautosi tarvitsemat huolto- ja korjauspalvelut. Myös kolarikorjakset, tuulilasinvaihdot ja rengashommat onnistuvat meillä. Meiltä saat myös kätevästi leasing -autojen huollot.

Ammattitaito, kokemus ja erikoistuminen yhteen merkkiin – siinä ovat AutoCenterin valtuutettujen merkkihuoltojen keskeiset edut. Autot kehittyvät nopeasti ja niiden asianmukainen huoltaminen vaatii yhä enemmän osaamista. Merkkihuoltojen mekaanikot ovat erikoistuneet yhteen automerkkiin ja jokainen työpäivä kerryttää lisää kokemusta juuri siitä tietystä merkistä.

Meillä Tampereen AutoCenterissä autostasi pitävät huolta ammattitaitoisimmat BMW -mekaanikot. Voit luottaa siihen, että käytettävät laitteet ja työkalut ovat parhaita mahdollisia. Lisäksi autoosi asennetaan juuri sitä varten suunniteltuja alkuperäisiä BMW -varaosia ja tietenkin päivitetään uusimmat ohjelmistopäivitykset.

Kokeneiden mekaanikkojen suorittamat huollot ja korjaustyöt takaavat, että autosi pysyy luotettavana ja turvallisena ja samalla myös autosi jälleenmyyntiarvo säilyy mahdollisimman korkeana.
Ota rohkeasti yhteyttä asiantuntevaan BMW -tiimiimme tai tule käymään Taninkadulla, niin katsotaan Teille sopivimmat huoltoratkaisut.

BMW Service / Tampereen AutoCenter
puh. 020 757 1116
Palvelemme ark. 7-17